Programfejlesztés

Programajánló

WebPosition
Számlázó program
Szlovák számlázó program
iTruck 2007 termékoldal
WAREHOUSE 2008
Interactive Media Studio
Partnermail
PDF Sign termékoldal
DBMyne
Certificate 2006 terméloldal
SimpleFont 2.0 termékoldal
HelloCaptcha

Migráció

Az informatikai ipar rohamos fejlődésének köszönhetően szinte napról napra új technológiák jelennek meg a piacon. Ennek köszönthetően a régi rendszerek helyébe újak lépnek. Egyrészt az új informatikai rendszerek az adatok tárolását adatbázis kezelő szoftverek segítségével végzik, míg a régebbi rendszerek fájl alapú adatbázist, rosszabb esetben saját megoldást használnak az adatok tárolására. Másrészt a programozás elmélet fejlődésével az adatok tárolásának struktúrájában, az adatkapcsolatokban is új módszerek, szabványok látnak napvilágot. Az adatok régi rendszerből az új rendszerbe történő áthozatalát migrációnak nevezzük.

Munkánk során nap mint nap találkozunk migrációs problémákkal. Gyakorlatunk van különböző típusú adatbázisokból való adatok kinyerésében, az adatok újra struktúrálásában, adatkapcsolati modell, adatbázis logika kidolgozásában.


Migrációs projektjeink általában teljes kivitelezéshez kötődnek, de vállalunk már elkészített informatikai rendszerekhez történő migrációs feladatokat is.