Programfejlesztés

Programajánló

WebPosition
Számlázó program
Szlovák számlázó program
iTruck 2007 termékoldal
WAREHOUSE 2008
Interactive Media Studio
Partnermail
PDF Sign termékoldal
DBMyne
Certificate 2006 terméloldal
SimpleFont 2.0 termékoldal
HelloCaptcha

Vállalatirányítási rendszerek

Számtalan feladat megoldására található kereskedelmi forgalomban is kapható program az informatikai piacon. Azonban korántsem biztos, hogy az adott program ki tudja elégíteni az Ön cége tevékenységének igényeit. Az is előfordulhat, hogy létezik olyan program, ami képes ellátni minden szükséges feladatot, de éppen ezért túlságosan általános, használata bonyolult, betanítása nehézkes.


Nagy tapasztaltunk van egyedi, testre szabott informatikai rendszerek kiépítésében. Fontos számunkra, hogy ügyfeleink kényelmét kiszolgáljuk, programjainkat könnyen használthatóvá tegyük. Ennek kulcsa az ügyfelekkel való rendszeres kapcsolattartás, a problémáik meghallgatása, és orvoslása.


Vállalatirányítási rendszereink integrálhatók késztermékeinkben található számlázó vagy pénztár modulokkal. Ennek köszönhetően teljes integráltságot tudunk biztosítani informatikai rendszereinkben.


Alapvető minőségi elvárásokat fogalmazunk meg termékeinkkel kapcsolatban. Fontosnak tartjuk, hogy rendszereink megfeleljenek az érvényes jogszabályi előírásoknak, illetve az ügyfeleink által alkalmazott ügyviteli utasításoknak.


Meglévő rendszerről történő átállás esetén a régi rendszerben keletkezett adatok átvételét, migrációját lehetőség szerint biztosítani tudjuk. Ez elősegíti, hogy az új rendszerre való átállás zökkenőmentes legyen. Programjaink egységes, könnyen kezelhető, felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkeznek. Elvárásaink teljesítését alaposan kipróbált technológiák használata, gondos tervezés, és több mint egy évtizednyi tapasztalat segíti elő.


Termékeink elkészítésénél a rendelkezésre álló, az adott feladathoz leginkább alkalmazkodó, és lehetőség szerint a legmodernebb technológiát választjuk. Alkalmazásainkat egy általunk készített, ügyviteli alkalmazásokhoz tervezett keretrendszer segítségével készítjük el. Így érjük el azt, hogy programjaink egységes kezelőfelülettel rendelkeznek, könnyen megtanulhatók és alkalmazhatók.

Alkalmazásaink elkészítését gondos tervezés előzi meg. Így stabilabb, megbízhatóbb szoftvereket tudunk előállítani. Nagyobb projektek esetén termékeink elkészítése iteratív módon történik, azaz felhasználóinkkal egyeztetve fejlesztjük a programot, hogy az minél testre szabottabb, és kényelmesebb lehessen.