Programfejlesztés

Programajánló

WebPosition
Számlázó program
Szlovák számlázó program
iTruck 2007 termékoldal
WAREHOUSE 2008
Interactive Media Studio
Partnermail
PDF Sign termékoldal
DBMyne
Certificate 2006 terméloldal
SimpleFont 2.0 termékoldal
HelloCaptcha

Üzemeltetés

A XXI. században hatványozottan igaz, hogy az információ anyagi haszonná teheto. Manapság sok cég él tisztán információból. A felgyülemlett hatalmas információmennyiség kezelésére külön iparág született, az informatika. A számítógép mindennapjaink munkaeszközévé vált. Egy cég számára elengedhetetlen, hogy a számára fontos információ a nap minden órájában rendelkezésére álljon. Egy cég számítógépeinek muködtetése rendszeres karbantartást igényel. Egy megbízható számítógéppark nagyban növeli a cég hatékonyságát, emelve ezzel a cég által kitermelt profitot. Fontos számunkra, hogy ügyfeleink számítógépei stabil, biztonságos üzemvitellel muködjenek.

Az informatikai biztonságra nagy hangsúlyt fektetünk mind üzemeltetési, mind programfejlesztési oldalon. Egy vállalat muködését biztosító információk elvesztése végzetes következményekkel járhat a cég számára. Ezért az általunk üzemeltetett rendszerek belso hálózatát tuzfallal és modern vírusirtó szoftverekkel védjük, a cég kirendeltségeit összeköto csatornát pedig modern titkosító kódoló rendszerrel.

Novell Netware, Microsoft Windows és Linux alapú rendszerek üzemeltetésével foglalkozunk. Munkánk során nagy tapasztalatra tettünk szert a különbözo felhasználói szoftverek muködésének hibaelhárításában (banki terminálok, levelezoprogramok, etc.).

Munkánk során számos nagybani kereskedoházat sikerült megismernünk. Ez elosegíti azt, hogy ügyfeleinknek méltányos áron jó minoségu hardvereszközöket tudjunk biztosítani.

Manapság egy cég számítógépeinek muködése elképzelhetetlen az azokat összeköto belso hálózat megléte nélkül. Gyakorlatunk van Intranetes hálózatok felépítésében, hibajavításában, illetve azok fenntartásában, támogatásában.