Programfejlesztés

Programajánló

WebPosition
Számlázó program
Szlovák számlázó program
iTruck 2007 termékoldal
WAREHOUSE 2008
Interactive Media Studio
Partnermail
PDF Sign termékoldal
DBMyne
Certificate 2006 terméloldal
SimpleFont 2.0 termékoldal
HelloCaptcha

Bankkártyás fizetés

Az online banki fizetőeszközök megjelenése elősegítette az Internetes kereskedelem fellendülését. Az online piac hatalmas fejlődésen megy keresztül. Az Interneten keresztül bonyolított pénzügyi tranzakciók száma évente megduplázódik, az online fizetési lehetőséget nyújtó cégek száma évente 40%-kal nő.

 

Egészítse ki, vagy készítse el honlapját bankkártya elfogadási lehetőséggel, hogy lépéselőnyben legyen versenytársaival szemben!

 

Bankkártyás fizetőmodulunkat maximális megbízhatóság és biztonság jellemzi. A modul könnyen integrálható bármely honlapba egy külső, banki fizetőoldal segítségével. Az elfogadott bankkártyák típusai: Eurocard/MasterCard, Visa, Visa Electron (ezek közül csak azok, amelyeket a kibocsátó bank engedélyez).

 

De Önnek nincs szüksége arra, hogy a technikai részletekkel foglalkozzon. Bízza ezt nyugodtan ránk! Rendeljen egy WEBSHOP-ot bankkártyás fizetőmodullal és kereső optimalizációval, majd nyugodtan dőljön hátra, és várjon, amíg a pénz az online rendszerből beérkezik cége bankszámlájára.