Programfejlesztés

Programajánló

WebPosition
Számlázó program
Szlovák számlázó program
iTruck 2007 termékoldal
WAREHOUSE 2008
Interactive Media Studio
Partnermail
PDF Sign termékoldal
DBMyne
Certificate 2006 terméloldal
SimpleFont 2.0 termékoldal
HelloCaptcha

Kereső optimalizálás

Az Interneten található információ emberi feldolgozása – annak hatalmas mennyisége miatt – gyakorlatilag lehetetlen. A mesterséges intelligencia fejlődése és a speciális adatbányászati módszerek kifejlesztése lehetővé teszik az úgynevezett internetes keresőrobotok megjelenését. A keresőrobotok oldalak milliárdjait látogatják heti rendszerességgel, az oldalakról kivonatokat készítenek, és munkájuk eredményét egy központi adatbázisban tárolják.

Ilyen adatbázist épít például a Google. A Google adatbázisában bárki indíthat keresést a www.google.com oldalon, kulcsszavak megadásával. Egy kulcsszó alapú keresés elindítása után a Google megjeleníti azon internetoldalak listáját, amelyek szövege az adott kulcsszavakat tartalmazza, az általa felállított – kulcsszavakhoz tartozó relevancia – sorrendben.

Az internetfelhasználók általában keresőoldalakat használnak a világhálón való tájékozódásra. Felmérések szerint a felhasználók a kereső által talált eredmények közül az első oldalon (ami általában tíz honlapot jelent) találhatók közül választanak, ritkán lapoznak át a következő oldalra. Az a cég, amelynek a honlapja jó pozíciót ér el a keresőoldalakon, jelentős forgalomnövekedésre tehet szert.

A kereső optimalizálás egy jó módszer ügyfeleink honlapjának látogatottságnövelésére. Ezen szolgáltatásunkat olyan ügyfeleink számára ajánljuk, akiknek potenciális ügyfélköre rendelkezik interneteléréssel, és aktívan használja is azt. A kereső optimalizálási projekt célja egy olyan honlap készítése (vagy meglevő honlap átalakítása), amelyet a keresőoldalak jó pozícióba sorolnak. Bővebb információt a szolgáltatással kapcsolatban személyes megkeresés esetén adunk.