Programfejlesztés

Programajánló

WebPosition
Számlázó program
Szlovák számlázó program
iTruck 2007 termékoldal
WAREHOUSE 2008
Interactive Media Studio
Partnermail
PDF Sign termékoldal
DBMyne
Certificate 2006 terméloldal
SimpleFont 2.0 termékoldal
HelloCaptcha

Szerkesztőségi rendszer

Az Internetes honlapok nagy előnye a papíros prospektussal szemben az online követhetőség. Egy papíros prospektus nyomdai kinyomása után annak tartalma, formája nem változtatható. A legegyszerűbb példa erre a cégnél történő személyi változás. Amennyiben a papír alapú prospektusban a kapcsolattartó személye név szerint van feltüntetve, akkor a személyi változás esetén a prospektus aktualizálása az újranyomást jelenti. Egy honlap esetén az információ aktualizálása lényegesen kisebb költséggel és munkával jár.

 

A honlap anyagának aktualizálására általában külső szakember igénybevételére van szükség. Egy külső szakember igénybevétele pénz- és időigényes feladat. Amennyiben a honlap anyagában gyakran történik változás, az a kiadások jelentős növekedésével járhat.

 

Ezen probléma megoldására kínáljuk szerkesztőségi rendszerünket.

 

Amennyiben Ön szerkesztőségi rendszert is rendel a honlaphoz, olyan rendszert készítünk, aminek segítségével saját maga tudja szerkeszteni a honlap anyagát. Egy szerkesztőségi rendszer segítségével belső erőforrásból megoldhatja a honlap anyagának frissítését. Így nincs szüksége külső szakember igénybevételére, ami a kiadások csökkenésével jár.